Om oss

Vi värnar om fina råvaror och god hemlagad mat

Jani Toppinen heter jag & driver sedan 2011 NK-villans Café, Mat & Catering.

Sedan jag tog studenten på Nyköpings Hotell- & Restaurangskola 1998 har jag arbetat på ett flertal restauranger, bland annat Bomans i Trosa, Södertuna slott, Yxtaholms slott, Papparazzi och Backstage i Nyköping. 2002-2010 arbetade jag som köksansvarig på Restaurang Wedspisen i Nyköping.

För oss är det mycket viktigt att våra råvaror håller god kvalitet. Vi köper gärna ekologiskt och är mycket noggranna med råvarans ursprung, vi kontrollerar till exempel alltid livsmedelsverkets lista över ”miljöfiskad” fisk. Våra luncher består oftast av traditionell husmanskost som vi lagar från grunden och som många gånger väcker fina matminnen och känslor hos våra gäster; ”Det här var lika gott som min mammas kalops” eller ”vilka goda rimbobullar, de har jag inte ätit sedan jag var barn” är kommentarer som vi ofta hör och som gör oss mycket glada!

Vårt arbetssätt bygger på hög kvalitet, flexibilitet och servicegrad. Varje gäst och förfrågan är för oss unik och vi anpassar våra erbjudanden helt efter dina önskemål!

Vår strävan är att maten ska harmoniera med husets unika miljö och att våra gäster ska få en genuin matupplevelse i en genuin miljö! Vår styrka är smak!

Smaklig måltid!
Med gästvänliga hälsningar
Jani med medarbetare

om-oss